* ALGEMENE VOORWAARDEN *

Op deze pagina staan de Algemene Voorwaarden vermeld. Deze zijn bedoeld om beide partijen te beschermen. Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben met betrekking tot mijn website en/of artikelen, stuurt u dan een e-mail.

ALGEMEEN

De leverings- en betalingscondities zijn van toepassing op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten. Wanneer u een bestelling plaatst, geeft u aan akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden van Het Linderhofje.Op alle overeenkomsten, gesloten met Het Linderhofje is Nederlands recht van toepassing.

PRIJS

Alle prijzen zijn in euro`s vermeld, inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten.

BESTELLEN EN BETALEN

Nadat u besteld heeft, ontvangt u per omgaande een email bevestiging met daarin een overzicht van de bestelde artikelen en het totaalbedrag vermeld, inclusief verzendkosten. De betaling dient vooraf plaats te vinden.

De betalingsmogelijkheden zijn :

  • Overschrijven via de bank/giro op nummer : 1433.17.709 t.n.v. A. van Linder te Rosmalen o.v.v. ordernummer en naam.

  • Contant bij afhalen (alleen op afspraak).

  • IDEAL (gratis)

  • PayPal (transactie kosten € 0,35 + 3,4% van aankoop)

Het Linderhofje houdt bestelde artikelen 14 dagen gereserveerd. Mocht er na 7 dagen geen betaling en/of reactie zijn ontvangen, gaan de artikelen terug in de verkoop.

Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling binnen 5 werkdagen afgeleverd bij het opgegeven afleveradres. Indien onverhoopt artikelen, om welke reden dan ook, een langere levertijd hebben, zal dit per e-mail aan u worden meegedeeld. Dit geldt ook voor artikelen die niet meer leverbaar zijn. 

VERZENDKOSTEN 

De artikelen worden verzonden via TNT post. De verzendkosten zijn per bestelling afhankelijk van het gewicht:

- Binnen Nederland (zie ook het overzicht bij "Verzendkosten")

  • Voor bestellingen tot 10 kg wordt er automatisch € 5,95 verzendkosten in rekening gebracht. U kunt ook kiezen om verzekerd te versturen.

BESTELLING AFHALEN

Indien u de bestelling zelf wilt ophalen bij Het Linderhofje gebeurd dit in overleg met u en zal er een datum en tijdstip worden afgesproken waarop u de bestelde artikelen kunt afhalen. De bestelling dient bij afhaling contant te worden betaald. 

ANNULERING

U heeft de mogelijkheid de bestelling binnen 14 dagen na het plaatsen van een bestelling te annuleren, zonder extra kosten. Bestellingen van alle produkten mogen ten allen tijde worden geannuleerd en de consument heeft vanaf de dag van levering nog 7 dagen bedenktijd waarin hij/zij de goederen zonder opgave van redenen mag retourneren en alleen verkosten in rekening zullen worden gebracht.

Annuleren doet u via hetlinderhofje@home.nl. Als u de geannuleerde bestelling reeds betaald heeft, ontvangt u het betaalde bedrag terug. Indien u de bestelling niet binnen 14 dagen heeft geannuleerd of geen bevestiging van de annulering kunt overleggen, dan bent u betalingsplichtig. 

RETOUREN

Als het bestelde artikel niet aan uw wensen voldoet, kunt u het artikel binnen 14 dagen na ontvangst retour zenden. U moet het artikel als retour aanmelden via hetlinderhofje@home.nl. Het Linderhofje zal de retourzending bevestigen, waarna u het artikel kunt terugsturen. Alle retourkosten zijn voor rekening van de klant. Het retour te sturen artikel dient in originele staat en onbeschadigd en ongebruikt te zijn. Het door u betaalde bedrag, met uitzondering van de verzendkosten, zal zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 7 dagen na ontvangst van het onbeschadigde artikel, worden terug betaald. De kosten van het retour zenden zijn altijd voor rekening van uzelf. Dit geldt niet bij artikelen in de opruiming. Deze mogen niet geruild of retour gezonden worden.

AANSPRAKELIJKHEID

Het Linderhofje is nooit aansprakelijk voor het verloren gaan of beschadigen van verzonden artikelen. De bestelde artikelen worden altijd gecontroleerd en met uiterste zorg verpakt. Echter, verzenden is in alle gevallen voor risico van de koper. U kunt ook uw bestelling verzekerd op laten sturen, maar dit moet u dan vooraf kenbaar maken onder optie "opmerkingen" bij uw bestelling.

PERSOONSGEGEVENS

Uw persoonlijke gegevens worden in het klantensysteem van Het Linderhofje opgeslagen om de bestelling te verwerken. Het Linderhofje garandeert dat uw gegevens enkel gebruikt worden voor eventuele vervolg leveringen en/of de nieuwsbrief van Het Linderhofje. Indien u dit niet wenst, kunt u dit per email laten weten. Het Linderhofje hanteert hier de regelgeving volgens de wet op privacy.

GESCHILLEN

Op deze algemene voorwaarden in het Nederlands recht van toepassing. Geschillen worden zoveel mogelijk in onderling overleg opgelost. Hoewel Het Linderhofje haar best doet om alle informatie, diensten en producten zo goed en foutloos mogelijk aan te bieden, kan zij niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele fouten, defecten, gederfde inkomsten of andere beschadigde consequenties, voortkomend uit het gebruik van deze website.

WIJZIGINGSRECHT

Het Linderhofje behoudt zich het recht voor de algemene voorwaarden en de inhoud van haar website tussentijds te wijzigen. Alle rechten voorbehouden.

Niets uit deze website mag gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van Het Linderhofje.

Nieuwsbrief Woonaccessoires Het Linderhofje

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2007 - 2022 * Het Linderhofje woonaccessoires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel