* BESTELLEN & BETALEN *

U kunt uw artikel (en) gemakkelijk bestellen door de button : "voeg toe aan winkelwagen" aan te klikken. U kunt dan nog aantallen wijzigen of eventueel het artikel verwijderen door op het kruisje achter het bedrag te klikken.

U moet dan 4 stappen doorlopen tot de bestelling definitief is :

Stap 1. Is de bestelling compleet, kies dan de button :  "Selecteer betaalwijze". U kiest dan hoe u de artikelen wilt betalen: Vooraf, via IDEAL (gratis), via Paypal (kosten zijn voor u) of contant betalen bij afhalen . Bij zelf afhalen, vervallen de verzendkosten automatisch. Dan kies onderaan de button : "naar de kassa".

Stap 2. U bent nu op de volgende pagina en daar vult u al uw gegevens in zoals : naam , adres enz. U kunt evt. een ander afleveradres invoeren als het bijvoorbeeld om een kado gaat. Kies dan button : "verder".

Stap 3. Nu krijgt u alles nogmaals te zien en dat controleert u even. Klopt alles, dan bevestigt u de bestelling.

Stap 4. U krijgt automatisch een e-mail ter bevestiging. U wordt per mail op de hoogte gehouden van de vorderingen van uw bestelling.

Standaard wordt er € 6,25  verzendkosten berekend. Mocht het zo zijn dat de verzendkosten meer zijn ivm het gewicht of u wilt het verzekerd versturen (Ik raad dit aan bij breekbare spullen) , dan wordt u hiervan op de hoogte gebracht door een mail. Dit is ook zo als het artikel in een envelop toegestuurd kan worden en de verzendkosten dus lager zijn.

Zit u nog met vragen of onduidelijkheden mail me dan even.

Nieuwsbrief Woonaccessoires Het Linderhofje

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2007 - 2022 * Het Linderhofje woonaccessoires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel