* KLOKKEN *

KLOKKEN.jpg

Klokken waren vroeger zeer prijzig, door het technische vernuft en het vakmanschap van de klokkenmaker. Tegenwoordig is dit gelukkig niet meer en is er een grote verscheidenheid aan klokken.

De klokken op deze pagina hebben een mooie nostalgische uitstraling. Sommige klokken zijn gemaakt van hout en andere klokken van metaal. De klokken zijn er in verschillende uitvoeringen, zoals klokken met voet, staande klokken of hang klokken. De klokken werken op één AA-batterij. U haalt met klokken meer het huiselijke gevoel in huis. En u kent het gezegde : 'Zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens'.

 • -42%

  Klok met kalender
  Klok met kalender

  Klok met kalender van J-line

  De klok is mat wit van kleur. De wijzerplaat van de klok is voorzien van sierlijke cijfers en wijzers. Onder de klok zit de kalender > maand, dag en datum. Deze kun je verstellen door te draaien aan…

  € 25,95 € 14,95
 • Klok "Cafe de la Gare"
  Klok "Cafe de la Gare"

  Klok "Cafe de la Gare" van J-Line.

  Mooie rechthoekige staande klok met de tekst "Cafe de la Gare" (stations cafe). Mooie wijzerplaat. De klok is zo bewerkt dat het een brocante uitstraling heeft.

  - Materiaal : metaal
  - Kleur :…

  € 61,95
 • Klok "Cafe de la Gare" bruin
  Klok "Cafe de la Gare" bruin

  Klok "Cafe de la Gare" bruin van J-Line.

  Mooie rechthoekige staande klok met de tekst "Cafe de la Gare" (stations cafe). Mooie wijzerplaat. De klok is zo bewerkt dat het een brocante uitstraling heeft.

  - Materiaal : metaal
  -…

  € 61,95
 • Wandklok - kastje Cafe de Paris
  Wandklok - kastje Cafe de Paris

  Wandklok - kastje Cafe de Paris van J-Line.

  Super mooie en aparte klok in de vorm van een boek. De klok kan net als een boek open en daar achter bevinden zich 2 plankjes, waar je spulletjes op/in kunt zetten. De voorkant is…

  € 84,95
 • Klokje typemachine
  Klokje typemachine

  Klokje typemachine.

  Het klokje is van polystone en zwart/goud van kleur. Het klokje is zo bewerkt, dat het een brocante uitstraling heeft. Het klokje kun je eruit halen en daar zit het batterijtje. Leuke eye-catchers.

  Afmetingen…

  € 21,95
Nieuwsbrief Woonaccessoires Het Linderhofje

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2007 - 2022 * Het Linderhofje woonaccessoires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel